Lidmaatschap

Word ook lid! 

Heb je een Sailhorse gekocht? Of vaar je al langer maar wil je de kneepjes van de boot onder de knie krijgen? Of hoe je 'm vlot en veilig trailert? Hulp bij het zetten van de mast en het optuigen? Zoek je onderdelen, spulletjes, oplossingen voor een probleem(pje)? De leden van de Sailhorse Sailing Club staan klaar om je te helpen. Er is al meer dan 50 jaar ervaring en jouw probleem is in die 50 jaar vast al een keer voorbij gekomen. 

Of wil je wedstrijdjes gaan varen en twijfel je of je de evenementen van de SSC gaat bezoeken? We heten je van harte welkom en willen je op weg helpen! Je zult ervaren dat de Sailhorse zeilers open staan om je te helpen of je te laten zien hoe zij hun boot hebben uitgerust en getrimd, en bovenal: of het werkt.  Kom een keer langs en proef de sfeer.

De Sailhorse Sailing Club heeft haar leden nodig om ondersteuning te blijven bieden, evenementen te blijven organiseren en niet in de laatste plaats: om de bouw van nieuwe boten mogelijk te blijven maken.

Na aanmelding bent u lid van de Sailhorse-familie en ontvangt u een welkom-pakket met oa. de unieke Sailhorse-kalender en het clubblad Horsevoer Magazine! 

Kosten 
Lidmaatschap kost slechts € 35,00 en is alleen mogelijk via I-Deal betaling voor het lopende jaar en vervolgens middels automatische incasso. De jaarlijkse contributie wordt medio maart geïncasseerd.  Familieleden op hetzelfde adres krijgen 50% korting.

Klik hier om het Privacy Reglement te openen

Klik hier om het inschrijfformulier te openen.


Wijziging gegevens & aanvullende informatie

Graag zouden wij van u enige aanvullende informatie ontvangen middels dit korte vragenlijstje!
Wijziging van uw gegevens (oa verhuizing, telnr, emailadres, boot, etc) graag doorgeven aan het secretariaat.  
Klik hier voor informatie met betrekking tot het beëindigen van het lidmaatschap.vorige           volgende           
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!