Lekker dobberen op het Rhederlaag

4 juli 2021 23:30


Onder bijzonder uitdagende omstandigheden (wie drijft er het snelst naar de finish) wisten Bertrand en Monique de eerste winst van het nieuwe zeilseizoen te pakken. D'n Vliegende Brabander gaat aan kop van het klassement voor het Sailhorse Sailing Clubkampioenschap. Van harte gefeliciteerd!

Kingfisher met Charlotte van Dijk en Rolf Deen eindigde als goede tweede.  Als Tjep en Coen van Roon niet hadden moeten afhaken voor de laatste race, was de strijd om de eerste plek fel geweest. Toch was de derde plaats nog hun beloning voor de inspanningen! De volledig uitslagen vind je op de uitslagen pagina. 
 
Een lekker buiswatertje ging naar Niels Verhulst, als aanmoediging voor zijn start in de Sailhorseklasse.  Een woord van dank aan het wedstrijdcomité is hier ook zijn plaats. Het verzoek om dit weekend een evenement te organiseren (voor Sailhorse als vervanging van het afgelaste Vrijbuiterweekend) werd enthousiast opgepakt en voor we het wisten stond er een evement voor alle klassen op de kalender. Het comité had het net als de zeilers niet gemakkelijk met de omstandigheden: geen wind, wind uit alle richtingen en ga zo maar door. Het buiswatertje voor het comité was dan ook graag gegund. 
 
Maar misschien nog wel belangrijker: het was een heerlijk weerzien met goede vrienden. Een gezellige BBQ op het kampeerveld op vrijdag, lekker borrelen en zaterdag heelrijk samen eten in clubhuis Ruumzicht.
 
We zijn weer los en willen meer! Op naar de Sneeker Zeil olympiade!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!