Uitnodiging Stamppotwedstrijden - SailhorseSailingClub

Uitnodiging Stamppotwedstrijden

9 september 2022 21:00

R. D.

--

        0.JPG 

 

Uitnodiging Stamppotwedstrijden

­­Waar:       Rhederlaag

Wanneer: 15 en 16 oktober 2022

Jazeker beste lezer, het houdt niet op! Direct na het teamzeilen kun je nog even los op het wedstrijdwater. WSV Giesbeek nodigt de Sailhorse zeilers van harte uit om het seizoen nog wat te rekken. Op 15 en 16 oktober zijn er de stamppotwedstrijden. Met op de zaterdag 4, en zondag 3 wedstrijden een goed gevuld raceweekend!

Het Rhederlaag, 10 minuutjes rijden ten noorden van Arnhem is een plassengebied aan de IJssel. Het is hier heerlijk vertoeven aan de kop van de Utrechtse heuvelrug. In het gezellige clubhuis kunnen we op zaterdag avond heerlijk eten. Je kunt kamperen op het terrein van de club, er is ruimte genoeg!

1.JPG
Het Rhederlaag leent zich prima voor het wedstrijdzeilen. De vaak uitdagende wind, de invloed van de Utrechtse heuvelrug (o.a. de Posbank) maken de races tot een belevenis. Samen met enkele andere klassen is het een feestje op de wal, en fijn zeilen op de plas.

WSV Giesbeek ziet je graag aan de start verschijnen! OP zondag wordt er stamppot geserveerd voor de lunch. Een goede voorbereiding op een mooie winter zullen we maar zeggen. Kom zeilen op het Rhederlaag en gun jezelf nog zo’n prachtig weekend met je Sailhorsevrienden. Het adres van WSV Giesbeek is Havenweg 4, 6987 EP  Giesbeek.

Meld je nu aan via de website van WSV Giesbeek!

Heb je vragen? Ik hoor ze graag, bel 06-86613746 of mail wedstrijdzaken@sailhorse.nl

Rolf Deen, uw wedstrijdcommissaris

 

Bron: R D
Delen

Lees meer over:
#Sailhorse #wedstrijdzeilen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!