Hoe aanmelden en inloggen op deze Website

Klik hier om de handleiding in PDF te downloaden

 

Registreren op de website van de Sailhorse Sailing Club.

Om toegang te krijgen tot enkele kennis documenten van de SSC zijn er een aantal pagina’s achter een login geplaatst en alleen toegankelijk voor leden. Deze pagina’s zijn in het menu herkenbaar aan de asterix* achter de titel van de pagina.

Om lid te worden ga je naar de pagina “lidmaatschap”.  Hier staat alle informatie die je nodig hebt en vervolgens doorloop je het proces zoals aangegeven.  Je ontvangt uiteraard een bevestiging van het lidmaatschap.

Ben je lid dan kan je je aanmelden op de website en worden je login gegevens gekoppeld in de ledenadministratie.  Op dat moment heb je toegang tot alle verenigingszaken en kennis documenten die de leden voor jou door alle jaren heen verzameld hebben. Het proces om je te registreren op de website lijkt ingewikkeld en roept op zijn minst vragen op.  Middels deze handleiding willen we je door dit proces heen loodsen.

Wil je een pagina bezoeken achter de login, bijvoorbeeld Horsevoer archief*?
Klik dan op de betreffende pagina. In het menu en je krijgt te zien:

registreren_1.jpg

Indien je al geregistreerd bent, kan je hier inloggen met je opgegeven e-mail adres en wachtwoord. Klik vervolgens op inloggen. Meestal onthoudt de browser deze gegevens zelf. Wachtwoord vergeten? Klik rechts onder op “wachtwoord vergeten” en doorloop de stappen om een nieuw wachtwoord te krijgen. Ben je nieuw, klik dan op registreren.  Je krijgt dan de volgende pagina:

registreren_2.jpg

E-mail adres
Spreekt vanzelf. Gebruik hetzelfde adres als opgegeven bij je lidmaatschap gegevens, zodat je herkent wordt en door de gekoppeld kan worden.
Wachtwoord
Kies een wachtwoord dat aan de volgende criteria voldoet: Tenminste 8 karakters; minimaal 1 hoofdletter; minimaal 1 kleine letter; minimaal 1 cijfer. Voldoet je wachtwoord niet dan krijg je daar een melding van.
Nickname
De naam die je achterlaat bij het plaatsen van een bericht of reactie op de website.
Voornaam, tussenvoegsel, achternaam en geboortedatum spreken voor zich.
Vervolgens zie je 4 tickboxen met daar voor de tekst dat deze helaas geen functie hebben en dat aanvinken (of niet) geen enkele zin heeft.  Je kunt deze dus negeren.

Vul in
Vervolgens typ je de code in en klik op de knop “Registreer”.

Wanneer er iets in de aanmelding staat dat niet klopt (bijvoorbeeld dat je e-mail adres al in gebruik is), dan krijg je daar direct een melding van op het scherm. Als alles goed verloopt krijg je het volgende bericht:

registreren_3.jpg

Ga nu naar je e-mail programma en de betreffende e-mail, deze ziet er als volgt uit:

registreren_4.jpg

Klik op de link in de bovenste regel om je registratie te bevestigen. Je wordt dan naar de website geleid en krijgt de volgende melding te zien:

registreren_5.jpg

Nu ontvangt de beheerder een bericht dat er een nieuwe aanmelding is om in te loggen op de website. Na ontvangst hiervan moet de beheerder in het management systeem je aanmelding controleren en koppelen aan jouw lidmaatschapgegevens.  Zodra hij dat gedaan heeft heb je toegang tot alle informatie die we in de loop van 50+ jaar verzameld hebben om je bij te staan met raad en daad. Leden voor leden!
Als je probeert in te loggen voordat de beheerder jouw aanmelding heeft goedgekeurd ontvang je de volgende melding:

registreren_6.jpg

De beheerders streven ernaar om je gegevens zo snel mogelijk te koppelen zodat je toegang hebt tot 50 jaar Sailhorse wetenschap.

Veel succes!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!